Bemutatkozás

Óbudai BringásReggeli

Az Óbudai BringásReggeli a 2016-ban indított Bike & Breakfast fővárosszerte ismertté vált programsorozat folytatása. Bús Balázs azzal a céllal indította útjára, hogy az egészséges életmód és a kerékpáros közlekedés előnyeire hívja fel a figyelmet. A programhoz csatlakozott vendéglátóhelyek minőségi alapanyagokból készült pékáruval, friss gyümölcslével és minőségi kávéval várják mindazokat, akik biciklivel indulnak útnak.

Az eddigi sikerek után 2022-ben ezúttal a Bús Balázs Óbudáért Egyesület koordinálásában és támogatásával, a csatlakozott Vállalkozásokkal együttműködésben folytatódik a program.

Regisztrálj, bringázz és reggelizz!

A bringásreggeliket a korábbi évekhez hasonlóan idén is előzetes jelentkezést követően tudjátok igénybe venni. Ehhez elegendő gyorsan és egyszerűen regisztrálni ITT*. A regisztráció mindig az aktuális Óbudai BringásReggeli hetében indul, hétfőtől lehet jelentkezni a pénteki bringásreggelire. Nem kell mást tenni, csak kiválasztani egyet a meghirdetett helyszínek közül, bejelölni a résztvevők számát és megadni az email címet, melyre válaszban regisztrációs kódot küldünk.
A válasz emailben szereplő kód bemutatásával a helyszínen minden regisztrált kerékpáros elfogyaszthatja a vendéglátóhely által kínált reggelijét.